Ik kan Eveline aanbevelen als een professionele consultant in Marketing & Communicatieopdrachten. Snel, Deskundig en Samenwerken zijn kenmerken die bij Eveline passen. Daanaast is zij zeer flexibel en een bijzonder symphatieke persoonlijkheid.

Eric TraaSenior Relatiemanager Bedrijven Rabobank Amsterdam

Ik heb Eveline als zeer deskundig en professioneel ervaren. Zij zet de juiste prioriteiten, is resultaatgericht en vasthoudend. Je kunt volledige op de zeer goede kwaliteit van de door haar geleverde diensten vertrouwen. Daarnaast is Eveline makkelijk benaderbaar en een warm en prettig mens om me samen te werken.

Heike Brusius-Pfeiffer MBAManager Private Banking & Vermogensmanagement

De afgelopen maanden heeft Eveline mij op een leerzame en verfrissende manier wegwijs gemaakt binnen de organisatie. Met haar enthousiasme en inzet heeft zij de verbinding tussen collega’s gestimuleerd. Samenwerken met haar is constructief, maar vooral ook heel plezierig!

Pierrette van Egmond-KousemakerMSc. Communicatie | Social media adviseur bij ProRail

Eveline Reversma was als Chapter Director bij BNI Haarlem op Dreef een enthousiaste en communicatief sterke bestuurder van het chapter.
Als professional op gebied van marketing communicatie heeft zij haar kunde laten zien en met humor en veel plezier leidde zij strak de vergaderingen wekelijks voor gemiddeld 30-40 lokale ondernemers.

Tina Schoorl – Batawangge RPPRegister Payroll Professional

Vanaf het eerste moment dat ik kennis maakte met Eveline wist ik meteen wat ik aan haar had en straalde het enthousiasme er vanaf. Samen (met nog 3 andere collega’s) hebben wij een onvergetelijke Kerstmarkt incl. borrel voor ruim 530 collega’s georganiseerd. Vanaf de start pakte zij adequaat de zaken/taken op en heeft vanuit haar kennis en kunde leuke aanvullingen gehad. Zij heeft tevens de afstemming met diverse partijen verzorgd waardoor wij volledig onze focus op onze taken konden richten. Er is ook geen enkel moment geweest dat zij niet haar afspraken is nagekomen. In 1 woord fantastisch een aanrader om mee samen te werken. Eigenlijk hoop ik dat ik snel weer iets samen met haar kan organiseren! Al is het alleen al voor de gezelligheid!

Evelien Van Domselaar-JansenOperational Auditor

Eveline is een zelfstandige, initiatiefrijke MC professional. Snel inzetbaar, flexibel en verantwoordelijk. Eveline heeft van april 2014 t/m februari 2015 het team bij Rabobank Amsterdam versterkt en mocht de ruimte er weer zijn aarzel ik niet om haar weer te vragen.

Leoniek VeldhuisManager Bestuurszaken, Coöperatie & MVO at Rabobank Amsterdam

Eveline is een enthousiaste en positieve collega. Het is prettig om met haar samen te werken. Ze heeft veel ervaring in het communicatievak en staat open voor nieuwe dingen. Ze is leergierig en ontwikkelt zich graag. Ze heeft een breed netwerk en zet deze graag in. Eveline werkt hard en snel. Ze is professioneel, direct en betrouwbaar. Ben je op zoek naar een goede interimmer op het gebied van communicatie dan is Eveline zeker een aanrader.

Marianne OstendorfMarketing & Communicatie at Rabobank Amsterdam

Ik heb Eveline leren kennen als een daadkrachtige aanpakker met een frisse kijk op de inzet van marketing en communicatie binnen onze bank. Met haar jarenlange interim werkervaring voor de Rabobank kon zij als adviseur direct plug-and-play aan de slag. Naast diverse corporate projecten voerde zij ook de regie over projecten binnen de zakelijke markt.

Eveline heeft veel kennis van zaken, is enthousiast en heeft een gezonde dosis humor. Een fijne collega om mee samen te werken.

Saskia van MilgenFinancieel Adviseur @ Rabobank Apeldoorn

Eveline is binnen Rabobank Apeldoorn en omgeving tijdelijk werkzaam geweest ter vervanging van zwangerschapsverlof. Eveline heeft direct haar plek gevonden binnen het team, is enthousiast en gedreven. Dankzij haar brede ervaring op het gebied van Marketing & Communicatie konden we haar op zeer uiteenlopende werkzaamheden inzetten. Ze heeft diverse evenementen georganiseerd, advies gegeven op inzetten van Social Media en een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van het Coöperatief Jaarbericht. Ze stapt daarbij makkelijk op collega’s af en komt met frisse ideeën. Ik heb de samenwerking als heel plezierig ervaren!

Danielle De WildeManager Stafgroep at Rabobank Apeldoorn

Eveline is binnen Rabobank Apeldoorn en omgeving mijn collega geweest ter vervanging van zwangerschapsverlof. Eveline past zich snel aan binnen het team maar ook zeker binnen de organisatie. Dankzij haar kennis en ervaring op het gebied van Marketing & Communicatie en, Eventmanagement konden we haar direct op zeer uiteenlopende werkzaamheden inzetten. Ze heeft diverse evenementen georganiseerd, advies gegeven op inzetten van Social Media en een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van het Coöperatief Jaarbericht. Ik heb de samenwerking als heel plezierig ervaren!

Mariëtte Klein DouwelMarketing & Communicatie Rabobank Apeldoorn